Filar prim

La motricitat fina és la capacitat per a produir moviments petits i precisos. Necessita una coordinació ocular, coordinació ull-mà i una coordinació ull-peu. Activitats com enfilar bolletes, fer collars, pulseres, recollir objectes petits amb els dits són activitats imprescindibles a l'etapa d'educació infantil i per el futur dels nostres alumnes i fills. La pinça és un moviment bàsic per a què el nin pugui arribar a escriure millor en el futur

És ben cert que a vegades a damunt la taula hi ha propostes com retallar papers, aferrar-los, altres vegades fer un cuc amb una gafa i paper de pinotxo, fer masqueres, enfilar (collars, pulseres), jocs de taula específics, jocs de grafomotricitat, plastilina, espai sensorial, pissarres, pinxitos, espai de representació...... però altres vegades la taula és buida per donar llibertat d'elegir a l'infant i per poder fer el que ell vulgui en aquell moment potenciant així la seva creativitat, imaginació i intel.ligència.

               
El que pretenem en aquest ambient, és donar diferentes eines als infants per ajudar-los a treballar la capacitat de coordinar el seu cos amb precisió i fomentar en ells la motricitat fina.

1 comentari:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com