Mediateca


La mediateca és un espai on es treballa el plaer per la lectura i l’escriptura, explorant la riquesa de les diferents situacions comunicatives i experimentant amb tots els aspectes que el llenguatge ens ofereix (fonologia, lèxic, gramàtica i pragmàtica).

Els infants s’inicien amb la lectura de contes, representen històries conegudes o inventades a través de daus o pedres dibuixades, també tenen la possibilitat d’escoltar narracions de contes en grup, llegir, dibuixar, jugar amb la consciència fonològica, etc.

Es potencia principalment el llenguatge oral i la imaginació, tenint en compte que la màgia dels contes no té límit.

A la mediateca hi trobem materials variats, com un ordinador, un teatre de titelles, una biblioteca, la taula de comunicació (amb dos telèfons i una màquina d’escriure), la taula de les lletres, la capsa del buf, el racó de les pràxies i les emocions i un gran espai de creació per gaudir de les diferents activitats.

És a la mediateca on els infants es troben amb la mestra especialistes d’audició i llenguatge, per poder treballar en la detecció i superació de les dificultats de comunicació.

3 comentaris:

  1. MOLTÍSSIMES GRÀCIES MESTRES!! MOLT BONA INICIATIVA QUE ENS POGUEU COMTAR CONTES DES DE CASA PERQUÈ ELS INFANTS VOS PUGUIN SENTIR APROP TOT I LA DISTÀNCIA QUE ARA ENS SEPARA. ÀNIMS I FINS AVIAT!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! Els nins ho disfruten un munt poder estar una estona, encara que sigui virtual, amb voltros. Ànims! Tot anirà bé!

    ResponElimina
  3. MOLTES GRÀCIES!

    JOAN CAPÓ I FAMÍLIA.

    ResponElimina

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com